Óriási mérkőzést játszott a Trollfoci Szegeden

A Trollfoci legutóbbi mérkőzését a szegedi kispályás bajnokságon a Puffin Corporation csapatával játszotta. A mérkőzést Kiss Nándor edző értékelte:

Összességében egy nagyszerű, izgalmas mérkőzés volt, az eddigi szegedi meccseink közül a legjobb. Az első félidőben az ellenfél vezetett 3:0-ra, de a második félidő második percében Nagy Tamás megkezdte a Trollfoci góllövő sorozatát. Putnoki János a 16., dr. Mászáros Gábor a 19 percben talált a Puffin hálójába. A 21 percben sajnos egy megpattanó labdával megkaptuk a 4. gólt, így 4:3 lett a végeredmény a Puffin Corporation javára.

Aki látta mérkőzést, tudja, hogy az ellenfél is elég jó erőkből álló együttes, ahol egy kimagaslóan tehetséges, ballábos játékos is szerepel. Ennek ellenére a II. félidő első felében teljesen mi irányítottuk a játékot. Összességében több helyzetünk volt, legalább a döntetlent megérdemeltük volna. A vereségben az én felelősségem is fellelhető, ugyanis a második félidőben nem megfelelően cseréltem, mert elkapott a láz, hogy akár győzhetünk is. Kimondottan jól játszott a középpályánk, a Nagy Tamás-Putnoki János sor. A passzpontosságunkon még javítanunk kell.

A nagy létszám miatt úgy látszik, hogy lassan kicsi lesz az önkormányzat busza.

             Nagy Tamás                           Putnoki János                        Dr. Mészáros Gábor