Öngólból lett meg a Trollfoci becsületgólja

December 8-án a Xanyi FC volt az ellenfele a Trollfocinak a majsai teremfoci bajnokságon. A csengelei csapat most is nagy reményekkel indult neki a küzdelmeknek. A harmadik percben egy sikertelen trollfocis passzolást az ellenfél játékosa megállított, és a két védő között, a labdát a kapu közelébe vezetve a hálóba talált. A kemény küzdelmek ellenére 20 percet kellett várni a következő, és megint xanyis gólra. Ekkor a trollos kapus vetődéssel próbálta megfogni a labdát, de az visszapattant. Egy xanyis pedig rábombázta a kapura. Csáki Dávid a kapuban még lábbal próbált hárítani, de nem sikerült.  A Trollfocinak a 34 perben jött el az ideje. Ekkor az ellenfél kapusa a kapu közelében passzolt a játékosának, aki Pigniczki László támadása miatt visszapasszolta a labdát. A kapus talppal szerette volna a focit megállítani, de nem sikerült, és a csordogáló labda a kapufáról megpattanva a hálóba gurult.

Kiss Nándor edző értékelése:

„A fene vinné el! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült kiegyenlíteni, pedig a meccsben benne volt a döntetlen. Ez felelt volna meg a játék képének. Ahhoz, hogy sikeresebbek legyünk, mindenképpen az erőnlétünket kell fejleszteni. Az viszont bíztató, hogy két remek kapusunk van és már a védelmünk sem olyan rossz, de az erőnlét az problémás. Tavaly ettől a csapattól sokkal többre kaptunk ki. Most a profik és amatőrök között már nem sok különbség volt.”

Gyovai Krisztián szóvivő összegzése:

„A csapatunknál összeszokási problémák vannak. Többet kellene edzeni, de tudom, hogy a játékosok 90 %-a a mezőgazdaságban dolgozik, és nincs rá ideje.”