Angliából is jöttek a darts versenyre

Az Angliában dolgozó Haraszti Roland-Vágó Dóra házaspár a napokban hazajött Magyarországra. Ebből az alkalomból soron kívüli darts versenyt rendezett a Korona söröző október 4-én. A megmérettetésre 13 játékos jött el.

A Mester 501 játék döntőjében Túri Kornél fogyasztotta el elsőként a pontjait, megszerezve ezzel a bajnoki címet. Második helyen Pigniczki Árpád végzett 2 hibaponttal. Harmadik Tamási Zoltán lett 2 hibaponttal. A 2-3. helyezést rádobással kellett eldönteni az azonos pontszám miatt.

A dupla be-kiszállós 301 végső küzdelmében újabb bajnoki címet szerzett Túri Kornél. Mészáros Péter 22 hibaponttal második, míg Kormányos Nikolett 95 hibaponttal harmadik lett. A középdöntőben történt az az eset, hogy Kormányos Nikolettnek már csak 50 pontja volt, amikor egy nagy bull-lal véget vetett a küzdelmeknek. A Korona söröző több mint két évtizedes versenyein ilyen még nem fordult elő.

A Shanghai versenyszám döntőjében Pigniczki Árpád 130 pontot dobott, megszerezve ezzel a bajnoki címet. A második helyezett Haraszti Roland 86 pontot, a harmadik helyezett Mészáros Péter 66 pontot ért el.

A legtöbb pont dobása (High Score) szép hajrával Tamási Zoltán érte el a legjobb eredményt, 580 pontot hozott össze. Putnoki János 478 pontja a második helyet hozta, míg Haraszti Roland 418 ponttal harmadik lett.

Október 11-től megindulnak a kupaversenyek, elsőként a IV. Roland Kupával.