Csáki Dávid a Trollfoci négy góljából kettőt szerzett

Szeptember 29-én a Pindurpandúrok csapata volt az ellenfele a Trollfocinak a szegedi kispályás labdarúgó bajnokságon. A meccset Kiss Nándor edző értékelte:

A mérkőzés elején Katona Norbert óriásit védett, ami meghozta a játékkedvünket. Kimondottan jól játszottunk. Az első félidőben több góllal is vezethettünk volna. Csáki Dávid góljával szereztük meg a vezetést, a félidő utolsó percében a Pindurpandúrok kiegyenlítettek. A második félidőben Csáki Dávid szerzett még egy újabb gólt, és Nagy Tamás és Pigniczki László is a hálóba talált, így 4:1-re győztünk. Hála Istennek, ma több jó egyéni teljesítmény is volt, és időnként jól játszottunk. Kezd kialakulni a csapatunk. Ritkán szoktam kiemelni játékost, de most megteszem: Csáki Dávid kimagaslóan játszott, és nem csak a góllövésben jeleskedett.

A múltkori mérkőzés után kaptam egy olyan kritikát, hogy sokszor említem, rossz a védekezésünk. El kell mondanom, hogy ilyenkor nem csak a hátvédekre gondolok, hanem a középpályás és csatár védekezésre is. Ez most egész jól működött.

Örömmel látom, hogy nagyszerű szurkoló táborunk most már ide is elkísér bennünket, most már 10-nél többen voltak. Még egy fontos dolog! Elképesztően pozitív dolognak tartom, hogy többen is anyagilag támogatnak bennünket, köztük Gyovai Krisztián, Tóth Csaba, Csáki Martin, Vígh Attila, és egy nevét felfedni nem kívánó személy.