Családi napot rendezett a polgárőrség

Október 20-án kellemes őszi időjárás fogadta a Csengelei Polgárőr Csoport tagságát a Csengele háznál. A polgárőröket elkísérték a családjuk is, valamint az együttműködő szervezetek képviselői is, így szép számú vendégsereg jött össze. Rényi László ponty halászlét főzött bográcsban. Laczkó Zsolt tárcsán csirkecombokat és krumplit sütögetett. Tóth Zoltán és Kontesz László pedig bográcsban sütött halat. Desszertnek volt még sütemény is, de azt már nem a vendégek készítették.

Bangó Péter polgárőr elnök köszöntötte a megjelenteket. Beszédében elmondta, hogy örül neki, hogy ilyen szép számmal eljöttek a rendezvényre. Reményei szerint hagyományt szeretne teremteni ennek a találkozónak.

Kormányos Sándor polgármester hozzászólásában elmondta, hogy nagyon örül neki, hogy van polgárőrség Csengelén, és annak külön örül, hogy ez egy jól működő szervezet. A község rendezvényeinek lebonyolításánál mindig ott vannak a polgárőrök.

A polgárőr családi napon vendégként részt vett a csengelei csoporttal jól együttműködő Szeri Polgárőr Egyesület elnöke, Mucsi Antal és felsége is.

Fotók a rendezvényről: