Darts: Túri Kornél Shanghai-dobással vetett véget a küzdelmeknek

                                                    A verseny résztvevői

Nyáron nemigen szokott darts bajnokságot szervezni a Korona söröző, mivel ilyenkor vannak a rendezvények, nyaralások, nem beszélve a mezőgazdasági munkákról. Augusztus 1-jén azért rendeztek egy soron kívüli versenyt, mert a Haraszti Roland-Vágó Dóra házaspár hamarosan visszatér külföldi munkahelyére, és egy bajnoksággal búcsúztak a csengelei barátaiktól. A versenyen nyolcan vettek részt.

A Mester 501 döntőjében Katona Norbert fogyasztotta el elsőként a pontjait. Túri Kornél maradék 10 pontja a második helyezést hozta. Haraszti Roland 15 ponttal harmadik lett.

A dupla be-kiszállós 301 végső küzdelmében Pálnok József nullázta le elsőként a pontjait. Pigniczki Árpád 4 hibapontja alapján a második, Katona Norbert 24 hibapontjával a harmadik helyen végzett.   

A harmadik versenyszám döntőjében Shanghai-királyhoz méltóan Túri Kornél a harmadik körben véget vetett a küzdelmeknek szimpla-dupla-tripla dobásával, és 56 pontot ért el. A második helyen két versenyző állt 6-6 ponttal. Három legtöbb pont dobással Csókási Tibor lett a második helyezett, Pigniczki Árpád a harmadik helyre szorult.

A High Score (legtöbb pont dobása) döntőjében a legtöbb pontot Tisóczki Ferenc érte el, és 588 ponttal megszerezte a bajnoki címet. Csókási Tibor 501 pontja a második helyezést hozta, míg a harmadik helye Pálnok József került 426 pontos eredményével.

Mivel a bajnokság hamar véget ért, utána a bajnokságon kívül, páros játékokban mérték össze a tudásukat a versenyzők.