Elballagtak a nyolcadikosok

Június 20-án tartották a nyolcadikos tanulók búcsúztatását. A járványhelyzet miatt most nem a faluházban volt az esemény, hanem az iskola udvarán. További megszorítás volt, hogy csak a 7-8. osztály, illetve a szülők lehettek jelen.

Az ünnepségen Longa Istvánné intézményvezető adott át könyvjutalmakat kiemelkedő tanulmányi és sport eredményekért, közösségi munkáért Hegedűs Boglárkának, Niemeyer Jázminnak, Samu Katalinnak, Gera Kittinek, Bencsik Dominiknak, Becsei Bencének, Tóth Marcellnak és Nagy Tibor Leventének. A szülői munkaközösség vezetője, Váradi Beatrix egy-egy csokor virággal köszönte meg a tevékenységét Samuné Béres Mártának, Füredi Katalinnak és Sziládiné Agárdi Ildikónak. Dr. Tóth Tibor polgármester a község nevében egy-egy faládikóval ajándékozta meg a búcsúzó fiatalokat, melynek külön értéke volt az, hogy Csengelén készültek.

A ballagás szokásosan a léggömbök felbocsájtásával fejeződött be. A lufikat a szél villámgyorsan elsodorta, de érdekes módon azok egy kupacban távoztak Szeged irányába.

Az eseményről videófelvétel készült, mely hamarosan látható lesz honlapunkon.

Fotók a rendezvényről: