Két arany és két ezüst a csengeleieknek a kígyósi pingpongbajnokságon

A kígyósi közösségi házban november 21-én asztalitenisz bajnokságot rendeztek. A tíz induló sportolóból öt csengelei volt.

Az egyéni mérkőzések körmérkőzések formájában zajlottak le, vagyis minden játékos játszott mindegyikkel. Ennek eredményeként Pigniczki Árpád (Csengele) lett a győztes, Molnár Mihály (Csengele) pedig ezüstérmet szerzett. A harmadik helyért újabb meccseket kellett játszani, mert hárman is (Kalocsai Mátyás, Tisóczki Ferenc és Benedek Róbert) azonos eredményt értek el. Végül Kalocsai Mátyás (Kiskunmajsa) mutatta a legjobb formát, így övé lett a bronzérem.

A páros mérkőzések során öt csapat játszott az érmekért. Kemény küzdelem árán a Pigniczki Árpád-Tisóczki Ferenc duó (Csengele) szerezte meg az aranyérmet. A Tóth Tibor-Molnár Mihály páros (Csengele) teljesítménye az ezüstérmet hozta meg, míg a harmadik helyen a Benedek Róbert-Lajos Noémi csapat (Kiskunmajsa) végzett.

A rendezvény végig vidám hangulatban, és főleg sportszerűen zajlott le. Itt a vesztes tényleg szívből gratulált a legyőzőjének.

 

A négy érmes csengelei sportoló

 

A pingpongbajnokság résztvevői