Kiss Nándor: A Trollfocinak van a legnagyobb és legjobb szurkolótábora

               Váradi Károly, a Reál Margit elnöke Kiss Nándorral, a Trollfoci edzőjével

Kiss Nándort, a Trollfoci edzőjét kérdeztem a csapatáról és terveiről.

Milyen a csapat erőnléte?

- A csapat erőnléte változatos, mert vanna olyanok, akik menet közben szállnak be az edzésbe. Például a csapatkapitányunk, Putnoki Jani most van először edzésen, nyilván az ő erőnléte még nem teljesen tökéletes. Vannak olyanok, akik még nem voltak edzésen, vagy csak ritkán. Az ők erőnléte nem tökéletes. Akik gyakran jönnek, azoké sokkal jobb. Néhz összehozni, hogy mindenki itt tudjon lenni.

A mostani a 10. edzésetek?

- Nem, ez már a tizenegyedik.

Van-e kilátásban újabb játékos?

- Az elmúlt kiskunmajsai bajnoksághoz képest van, jelen pillanatban három! Nyilván erősítést jelentene mind a három játékos. Hogy ez megvalósul-e, az a jövő titka. Egyelőre a neveket nem lehet elárulni.

Volt-e távozó a csapatból?

- Jelen pillanatban hivatalos távozónk nincs.  

Nem hivatalosan?  

- Nem hivatalosan lehet, hogy lesz egy, de ezt még nem tudom most.

Kispályás focipályán folyik az edzésetek. Normális pályán, rendes kapukkal nem akartok barátságos mérkőzést rendezni?

- Minél élesebb a mérkőzés, annál jobban lehetne gyakorolni. Természetesen nekünk ez jó lenne, hiszen a Reál Margit csapata sokszor nincs is ki, mi adunk játékost hozzájuk. De a pálya minőségével egyáltalán nincs gondunk, tökéletes minőségű. Gyakorlatilag mielőtt jönnénk, mindig le van vágva a fű. Köszönet jár a kiskunmajsai sportegyesületnek, hogy itt tudunk játszani!

Mennyit fizettek a pálya használatáért?

- Nincs használati díj, abszolút nincs pénzről szó!

A legutóbbi teremfoci bajnokságon a 11. helyről a 9-re ugrottatok előre. A következőn milyen eredményt szeretnél elérni?    

- Az eredménnyel kapcsolatban nincs különösebb elvárás, talán csak annyi, hogy utolsó ne legyünk. Ez a Trollfoci biztosan előrébb tudna végezni. A közös edzéseken való minél több focistánk megjelenése, az együtt való játék biztosan sokat segítene ebben. A csapatban az a lényeg, hogy csengeleiekkel jó baráti társaság alakuljon ki.

A szurkolóitokkal meg vagytok elégedve?

- A szurkolóinkról csak annyit, hogy a mai napra nyolc szurkoló fogott össze, hogy egy ebédet hozzon össze a játékosok és párjaik számára. A csapat „házi” szakácsa, Csúri Jani főzte a pörköltet, Vighné Juhász Anett pedig két tálca házi süteménnyel kedveskedet.  Annál nagyobb dolog szerintem nincs, hogy egy csapatot a szurkolótábora megvendégel. Egy ebéddel, és nem egy veréssel. Az nem kétséges, hogy a Trollfocinak van a legjobb és legnagyobb szurkolótábora.   

A szlovákiai magyar faluval, Marcellházával milyen a kapcsolatotok?

- A kapcsolat továbbra is fennáll. Mondták is, hogy valószínűleg őszre várnak bennünket. Majd meglátjuk, ez szervezés alatt van. Különösebben erre még nem tudok mit mondani.

Mivel fejezzük be a beszélgetést?

- Hajrá Trollfoci!