Tizenkét csapat indult a Gól Söröző Kupán

A Korona vírus, mint oly sok helyen, a fociban is kavarást okozott. Mivel a járvány miatt nem lehetett a falunapokat megrendezni, így az ekkor szokásos focitorna is elmaradt. Helyette Kun-Szabó Tibor Gól Söröző Kupa néven kispályás labdarúgó versenyt hirdetett, de az eredetileg június 20-ra tervezett rendezvényt el kellett halasztani a felázott pálya miatt.

Július 11-es dátum már szerencsére bejött, előtte nem sok csapadék esett, így rendes talajon tudtak a focisták játszani. Délután kánikulában folytak a küzdelmek, majd estére úgy lehűlt a levegő, hogy a kabátokat fel kellett venni. 12 csapat indult a megmérettetésen és három csoportban lehetett a legjobb hat közé jutni. Csengeléről két csapat indult, a korábbi Karaj FC tagjaiból alakult Sexy Boys, valamint a találó nevű Július 11. nevű formáció.

A hatos döntőből a három legtöbbet elért csapat jutott az utolsó fordulóba. Ebben körmérkőzésekkel döntötték el a végső sorrendet. Jól mutatja a döntősök hasonló képességeit, hogy büntetőrúgásokkal kellett a helyezési sorrendet eldönteni.    

Első helyen az AFC Ocskó Transz végzett, második a JSzB, a harmadik a Monopool lett. Kilenc góllal Góra Márk (JSzB) lett a gólkirály. Legjobb játékosnak Seres János (Monopool) bizonyult. A legjobb kapusnak járó trófeát Boda Péter (AFC Ocskó Transz) kapta. Az elismeréseket dr. Tóth Tibor polgármester adta át.

Fotók a rendezvényről: