A Trollfoci nem tudott gólt szerezni a Green Monsters ellen

Az új év első meccsét január 11-én játszotta a Trollfoci a majsai teremlabdarúgó bajnokságban, ellenfele a Green Monsters volt.

Nyolc percig úgy tűnt, hogy kiegyensúlyozott lesz a mérkőzés, de ekkor a monstersesek megszerezték első góljukat. Ezután megint hosszú ideig nem született gól, amikor a 30 percben becsúszott a második gól is az ellenfélnek. Úgy tűnt, hogy ez marad a végeredmény, de az utolsó percben még egyszer a hálóba talált a Green Monsters. A "Zöldeknek" volt még egy góljuk, viszont becsúszás miatt azt a bíró nem adta meg, hanem szabadrúgás ítélt. A csengelei csapatnak sokszor volt gólhelyzete, Putnoki János is többször a kapura bombázott, de a monsterses kapusnak most nem lehetett gólt lőni. Az egyik majsai néző jegyezte meg, hogy a teljesítményeket figyelembe véve az eredmény akár lehetett volna szorosabb is. A csengelei szurkolók véleménye szerint a Trollfoci játékosai közül – Katona Norbert sok szép védése mellett – a csapat fiatal reménysége, Tóth László játéka emelkedett ki.

Kiss Nándor edző értékelése:

„Őrjítő dolog, hogy nem tudunk gól rúgni, pedig a helyzeteink megvannak hozzá! Tény, hogy kicsivel jobb csapat a Green Monsters, de nem ennyivel. Ma sajnos cserében is rosszul álltunk.”