Vereséggel zárta a bajnokságot a Trollfoci

Február 9-én, a kiskunmajsai teremfoci bajnokság utolsó fordulójában a Xanyi FC volt az ellenfele a Trollfocinak. Az elején kiegyenlített játék folyt, amikor a 4. percben Katona Norbert kapus a hatoson kívülre szaladt, és becsúszással próbálta szerelni az ellenfél csatárát. A xanyis átugrott rajta, de ennek ellenére a bíró kétperces kiállításra ítélte a trollos kapust. Az emberelőnyt és a kapus hiányt az ellenfél gyorsan kihasználta, megszerezte első gólját. A 13. percben újra a Trollfoci hálójába találtak, 2:0-ra növelve vezetésüket. A 15 percben jött el az ideje a csengelei gólszerzésnek. Pigniczki László a félpályáról bombázott kapura, és a kapusról visszapattanó labdát Kovács László gurította a Xanyi FC hálójába. A Trollfocinak több gólt nem sikerült szereznie, az ellenfél a második félidőben még két újabb gólt rúgott.

Kiss Nándor edző értékelése:

Először is szeretném megköszönni a Trollfoci szponzorainak – Mészáros-Putnoki kertészet, Csáki kertészet, Csengelei benzinkút, Bőségszarú virágbolt, Korona söröző, Csókási Sped) -, hogy támogatják a csapatot. Külön köszönet illeti azokat is, akik pénzt áldoztak egy-egy vacsora erejéig: Antal Sándor, Kovács László, Csáki István, Erdélyi Ferenc, Lesták Mátyás, Molnár Mihály, Putnoki János, Szabó Bence, Szabó Tibor, Gémes Tamás, Losonczi Ádám, Csáki Dávid, Pigniczki László, Gurdics Gábor, Túri Kornél és Csúri János.

Az utolsó mérkőzésünkről szólva, most is megmutatkozott, hogy olyan gyermeteg gólokat kapunk, hogy az borzasztó. Az előrelépéshez a következő években nagyobb edzéslátogatás szükséges. Remélem ezt a CSKSE vezetője, Kun-Szabó Tibor is megérti, annál is inkább, mert az ő egyesületi csak profitálhat belőle. Az egész bajnokság legjobbja a Trollfoci közönsége volt. Fantasztikus és hihetetlen, hogy sok pontot nem tudtunk szerezni, meccsről meccsre szaporodtak, és sokszor hangosan szurkoltak. Azt kell gondolnom, hogy ők sportszakmailag is fejlődtek. Köszönöm a szurkolóknak, hogy eljöttek megnézni a mérkőzéseinket, és most én is megtapsolom őket!