A XXV. Csengelei Falunapok harmadik napjának fotói

2019. június 10-én volt a XXV. Csengelei Falunapok harmadik napja. A település ünnepének utolsó napja mindig a sportté, ekkor rendezik meg a falunapi kispályás focitornát a vándorkupáért. Idén 14 csapat nevezett be, de végül a Tollasbarátok csapata nem tudott elég emberrel kiállni, így visszaléptek.

A kánikulában közel hét órán keresztül folytak a küzdelmek, melyhez három pálya állt rendelkezésre. A hosszúra nyúlt torna vége felé már a dobogós helyezettek is kifáradtak.

Az eredményhirdetésre a Gól sörözőben került sor. Előszőr Kormányos Sándor polgármester kért szót, és Kun-Szabó Tibornak egy emlékplakettet adott át a falunapok 25 éve jubileuma alkalmából a falunapi focitornák szervezéséért. Vörös Tibor szakosztályvezető is itt kapta meg az emlékplakettet a lovasfelvonulók vendéglátásában szerzett érdemeiért. 

A fő szervező, Kun-Szabó Tibor elmondta, hogy a sok-sok meccs ellénre szerencsére nem történt sérülés. A kánikula ugyan megviseli a játékosokat, viszont ilyen szép időben csak jobb focizni, mint szakadó esőben, csúszkálva a pályán.  

Első helyen, többszöri helyezés után a Green Monsters csapata végzett, ezzel elnyerve a vándorkupát. A második helyet a szegediekből álló Porschetolvajok szerezték meg. A harmadik helyen Pálmonostora gárdája végzett.

A torna gólkirálya Szalai Ádám (Pálmonostora), legjobb kapusa Szöri Zoltán (Porschetolvajok), a legjobb játékos Kis-Szabó Márk (Green Monsters) lett.

Fotók a rendezvényről: